Kaupallista yhteistyötä matkablogissa

Haluatko tavoittaa matkustamisesta innostuneita lukijoita? Kutsu matkabloggaaja käymään!

Välimatkoja on syksyllä 2019 perustettu matkablogi, joka tarjoilee ideoita etätyö- ja lomareissuille. Tuotan artikkeleita ammattimaisella otteella huumoria unohtamatta. Matkailun liikkeenjohdon restonomikoulutus ja matkailututkimuksen maisteriopinnot antavat hyvän pohjan myös asiantuntevammille sisällöille. Työni yrittäjänä on paikkariippumatonta, joten pidemmätkään reissut eivät ole ongelma niin kauan kuin netti toimii.

Kiinnitän erityistä huomiota hakukoneoptimointiin, ja blogitekstini nousevat usein Googlen hakutulosten kärkeen. Tuhannet ihmiset ovatkin päätyneet lukemaan tavallisen pulliaisen vierailusta Kämpissä, yöjunaseikkailusta Lappiin sekä kotimaisten kaupunkien nähtävyyksistä. Laadukkaat tekstit kestävät hyvin aikaa ja keräävät lukijoita vielä pitkään julkaisun jälkeen.

Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemoihin sopivien organisaatioiden kanssa. Voin tuottaa myös kirjallisuussisältöjä reissun päältä, joten kauttani on mahdollista saada näkyvyyttä monissa kanavissa. Noudatan kaikissa kanavissani Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksia kaupallisen sisällön merkitsemisestä.

Ota yhteyttä, niin etsitään sopiva yhteistyömalli!

sanna.ruoho@tekstitalo.fi

Välimatkoja-blogi

Välimatkoja on blogi lähimatkoista ja kaukokaipuusta. Innostun laadukkaasta majoituksesta, hyvästä ruoasta ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Pyrin matkustamaan vastuullisesti ja välttämään turhaa lentämistä. Liikkumiseen käytän julkista liikennettä, joten mitä helpommin saavutettava kohde, sitä parempi.

Esimerkkejä yhteistyömuodoista:

* Etätyöjakso kiinnostavassa kohteessa
* Hotellivierailu tai muu majoitus
* Matkailu- tai elämyspalvelun testaus
* Bloggaajatapahtuma tai pressimatka
* Sponsoroitu artikkeli tai postaussarja
* Instagram-julkaisu ja tarinoita
* Affiliate-mainonta
* Kilpailu tai arvonta
* Pro bono -yhteistyö (hyvän asian puolesta)

Ota yhteyttä, niin ideoidaan sopiva sisältö!