Tee yhteistyötä kirjallisuusvaikuttajan kanssa!

Haluatko tavoittaa kotimaisia kirjaharrastajia? Lukujonossa-blogissa käy tuhansia lukijoita kuukausittain, ja kaikissa kirjasomekanavissani on yhteensä yli 2500 seuraajaa. Yhdistän sopivassa suhteessa asiallisuutta ja huumoria – enkä ota itseäni turhan vakavasti. Yleisöni koostuu pääasiassa aikuisista, mutta tuotan sisältöä myös lasten- ja nuortenkirjallisuudesta.

Tarjoan kanavissani kaupallisia yhteistyömahdollisuuksia organisaatioille, joiden kanssa arvot kohtaavat. Yhteistyökumppanit voivat olla niin kirja-alalta kuin sen ulkopuoleltakin. Minulle on tärkeää, että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä, ja noudatan Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksia kaupallisen sisällön merkitsemisestä.

Ota yhteyttä, niin etsitään sopiva yhteistyömalli!
sanna.ruoho@tekstitalo.fi

Lukujonossa-blogi

Lukujonossa on vuonna 2014 perustettu viihdyttävä kirjablogi, joka tarjoilee lukemista tietokirjoista tiiliskiviromaaneihin. Tekstit nousevat hyvin Googlen hakutuloksissa, ja blogissa vieraileekin kuukausittain tuhansia lukijoita. Erityisen suosittuja ovat kaksi kertaa vuodessa julkaistut tärppilistat kirjauutuuksista.

Blogissa on mahdollista toteuttaa esimerkiksi:

* Kaupallinen yhteistyöpostaus (muu kuin kirja-arvio)
* Kirjallisuuteen liittyvä tuote- tai palvelutestaus
* Kilpailu tai arvonta
* Affiliate-mainontaa
* Pro bono -yhteistyötä (voittoa tavoittelemattomat organisaatiot)

Lukujonossa-kirjatube

Kirjablogi laajeni vuonna 2020 omalle YouTube-kanavalle ja on kerännyt pienen mutta innostuneen yleisön. Tuotan monipuolisesti kirjallisuuteen liittyviä videoita: kirjavinkkejä, kirjaraivoa, lukuvlogeja, tutoriaaleja ja laajempaa taustatutkimusta vaativia videoita.

Kirjatubekanavalla on mahdollista toteuttaa esimerkiksi:

* Kokonainen sponsoroitu video (kirja-alan toimijat)
* Tuottamani lyhyt mainosinsertti oman sisällön välissä
* Kirjallisuuteen liittyvä tuote- tai palvelutestaus
* Pro bono -yhteistyö
* Muuta, mitä? Ehdota!

Videoista sanottua:

Näitä sun videoita on ilo katsoa! 😀❤️

Apua kuin hyvä video arvostelu 😂 Siis en IKINÄ jaksa kattoo kenenkää videoita, mut tää oli pakko kattoo kokonaa 🙈

Sangen kiintoisaa kuunneltavaa. Lisää tämän kaltaisia kiitos<3

Kiitos tästäkin videosta, koen nyt pystyväni keskustelemaan tarpeen vaatiessa kummastakin bestseller-sarjasta täysin asiantuntevasti, ilman että tuhlasin niihin tutustumiseen kokonaista tuntiakaan.

Sun videot on MAHTAVIA. Sun kommentit ja huumorintaju on vaan!!! Tää uusin fifty shades raivoaminen oli parasta kirjatubea!

Välimatkoja-blogi

Välimatkoja on vuonna 2019 perustettu matkablogi lähimatkoista, kaukokaipuusta ja vastuullisemmasta matkailusta. Blogissa innostutaan maata pitkin matkustamisesta ja harjoitellaan yksin reissaamista.

Välimatkoja-blogi on tällä hetkellä luovalla tauolla.