Sanna Ruoho | Sisällöntuottaja

Olen viestinnän ammattilainen, kokenut asiatekstien kirjoittaja ja monikanavainen sisällöntuottaja.

Olen erikoistunut B2B-markkinointiin ja orgaaniseen sisällöntuotantoon. Asiakkaisiini kuuluu useita teknisen alan asiantuntijayrityksiä, ja supervoimani onkin insinöörijargonin kääntäminen selkeäksi suomeksi. 💡

Aiemmassa työssäni vastasin ohjelmistofirman markkinoinnista ja tilasin itse sisältöjä mainostoimistoilta, joten tiedän miten tärkeitä luotettavat kumppanit ovat kiireiselle viestijälle. Pyrin osaltani helpottamaan asiakkaideni työelämää viestimällä fiksusti ja toimimalla täsmällisesti.

Koulutukseltani olen matkailun liikkeenjohdon restonomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Olen myös Suomen Journalistiliiton ja Suomen teknisen viestinnän yhdistyksen jäsen.

Työpisteeni sijaitsee Kauniaisissa, mutta toteutan haastattelut ja valmennukset etänä Teamsin kautta ja palvelen asiakkaita paikasta riippumatta.

Katso työnäytteitä

Ota yhteyttä

Tarvitsetko hyviä tekstejä? Laita viestiä niin katsotaan, miten voin auttaa!

[javascript protected email address]

Lähetä viesti LinkedInissä!

Omat mediat

Omissa kanavissani intoilen kirjallisuudesta ja matkailusta.

Lukujonossa pidän kirjablogia, teen Youtube-videoita, tuotan viihdyttävää kirjasisältöä Instagramiin ja kokeilinpa tuottaa podcastiakin.

Välimatkoja on perustamani maata pitkin matkailun media, jonka päätoimittajana toimin. Johdan vapaaehtoisten kirjoittajien tiimiä, editoin julkaistavat jutut ja kirjoitan ehtiessäni myös itse.

Valokuva: Aila Ruoho